Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Χαλασμένο οδόστρωμα Συσσώρευση Νερών Βροχής

#410
Καταχωρήθηκε
Αναρτήθηκε πριν ένα χρόνο

Περιγραφή αιτήματος:

Εδώ και πάρα πάρα πάρα πολλά χρόνια αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα στο πατρικό μου σπίτι. Κάθε φορά που βρέχει είναι αδύνατη η πρόσβαση στο σπίτι, αφού ο δρόμος έξω γίνεται κανάλι της Βενετίας. Για να μπούμε στο σπίτι οδικός πρέπει να βραχούμε και αν έχουμε την κακή τύχη να είμαστε στην αυλή όταν περάσει αυτοκίνητο από έξω, μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται.
Εδώ και πάνω από 20 χρόνια, οι γονείς μου με επιστολές και επισκέψεις στους εκάστοτε δημάρχους ενημερώνουν για το πρόβλημά μας. Έχουμε μπουχτίσει να ακούμε υποσχέσεις και κάθε χειμώνα να έχουμε το ίδιο πρόβλημα.
Σας παρακαλώ όπως άμεσα δείτε το θέμα μας, αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστώ να ενημερώσω και άλλους αρμόδιους. Δεν γίνεται ένας πολίτης να πληρώνει φόρους σε ένα δήμο και να μην εισακούεται για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.. Αν κάποιος τραυματιστεί στην προσπάθεια του να μπει στο σπίτι λόγο της ολισθηρότητας του δρόμου από τα λασπόνερα που μαζεύονται, οι κύριοι υπαίτιοι θα είσαστε εσείς και να ξέρετε πως σε τέτοια περίπτωση το θέμα θα ακολουθήσει την νομική οδό.
Δεν είναι σκοπός μου να προκαλέσω πρόβλημα, αλλά η ολιγορία σας είναι για εμάς ένα τεράστιο χρόνιο πρόβλημα.
Σας παρακαλώ όπως επιληφθείτε του θέματος το συντομότερο, χωρις υποσχέσεις αλλά με ΕΡΓΑ.

Τοποθεσία:

Λαέρτη 12, Ύψωνας, Κύπρος

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Maria Charalambous

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Χαλασμένο οδόστρωμα