Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Αδέσποτοι σκύλοι Καταφύγιο για αδέσποτους σκύλους

#386
Απαντήθηκε
Αναρτήθηκε πριν 2 χρόνια

Περιγραφή αιτήματος:

Αγαπητοί συμπολίτες, σας χαιρετώ.
Είμαι κι εγώ κάτοικος της περιοχής της Υψούπολης και κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, ήρθα κι εγώ αντιμέτωπη με το πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων.
Τα δύο αυτά εγκαταλελειμμένα σκυλιά (ο καφετί σκύλος και το μικρό μαύρο σκυλί), έχουν σκοτώσει 5 γάτες μου. Τις δύο από αυτές τις είχα πάνω από 8 χρόνια και αγαπούσα πολύ... Φαίνεται ότι εξαιτίας της πείνας, κυνηγούσαν μικρότερα ζώα και ως αποτέλεσμα προκαλούσαν βλάβη στα κατοικίδιά μας. Το βράδυ, δεν ήταν λίγες οι φορές που έμπαιναν στην αυλή μας, προκαλώντας πάμπολλες ζημιές.
Ωστόσο, γνωρίζω ότι οι σκύλοι αυτοί πλήττονταν από την πείνα και στερούνταν φροντίδας και αγάπης. Αναμφίβολα, είναι ένα πολύ θλιβερό θέμα... Σε κανένα ζώο δεν αξίζει να αφήνεται στο δρόμο και να υποφέρει.
Αν δεν τους έχει γίνει ευθανασία, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να τα μεταφέρετε στο καταφύγιο σκύλων "William's Safe Shelter House"; Ο κύριος Robert, ο ιδιοκτήτης του καταφυγίου, με διαβεβαίωσε ότι μπορεί να τους υποδεχτεί και πως θα τους βρει μόνιμο σπίτι.
Τους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Σας ευχαριστώ.

Τοποθεσία:

Νικόλαου Σκουφα, Λεμεσός

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν 2 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Ανώνυμος Χρήστης

Αρχική καταχώρηση

Γνωστοποιήθηκε

Γνωστοποιήθηκε

πριν 2 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

Το αίτημα σας γνωστοποιήθηκε.

Απαντήθηκε

Απαντήθηκε

πριν ένα χρόνο

Δημιουργήθηκε από: Γαβρίλης

Το προβλήμα των αδέσποτων ζώων είναι ειναί θέμα που απασχολεί καθημερινή την Δημοτική Υπηρεσία . Καταβάλονται συνεχείς προσπάθειες για μείωση του προβλήματος . Σας ευχαριστουμε πολυ για τις απόψεις σας.